ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μετάλλαξη Όμικρον, Παραλλαγή B.1.1.529 της «Μποτσουάνα»,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Κατάρ: Στους 54 οι τραυματίες και 18 αγνοούμενοι από την έκρηξη στον τερματικό σταθμό του Ρας Λαφάν
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν πρέπει να θορυβούμαστε πρόωρα καθώς δεν έχουμε ακόμα τις απαντήσεις που χρειαζόμαστε» δήλωσε ο καθηγητής Φαρμακολογίας του πανεπιστημίου Κρήτης, Αχιλλέας Γραβάνης, αναφορικά με την παγκόσμια ανησυχία από τη μετάλλαξη Όμικρον.
«Έχουμε αποσπασματικές πληροφορίες για το μεταλλαγμένο στέλεχος Όμικρον:
»Δεν ξέρουμε πόσο πιο λοιμογόνο είναι, αν και πόσο διαφεύγει από τα εμβόλια και πόσο σοβαρή είναι η λοίμωξη εφόσον μολύνει τον οργανισμό.
»Είχαμε την ίδια συζήτηση και για τα στελέχη Δέλτα, Γάμα, Μ, και Έψιλον»
Επισήμανε από την άλλη ο καθηγητής, ότι το πρόβλημα που έχουμε αυτή την στιγμή στην Ελλάδα είναι η μετάλλαξη Δέλτα, η οποία πανδημεί μέσα στην κοινότητα και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα.
Όσον αφορά την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού για τους άνω των 60, η οποία ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση σχολίασε τα εξής:
«Έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό. Πάντα όταν έχουμε να κάνουμε με μια συμπεριφορά που δεν αφορά μόνο εμάς αλλά και τους άλλους, εκεί η πολιτεία παρεμβαίνει με μια δημοκρατική απόφαση επιβάλλοντας κάποιο πρόστιμο. Όπως όταν κάποιος οδηγεί μεθυσμένος», είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.























































