ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Al Jazeera (Τηλεοπτικό Δίκτυο), ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Σοκαριστική προειδοποίηση Γκέιτς: Η AI είναι αρκετά ισχυρή για να οδηγήσει σε 1 δισ. θανάτους (βίντεο)
«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου
Υπόθεση Μαζωνάκη - Η Νίνα Κασιμάτη κατακεραύνωσε τους νεόπλουτους κοτζαμπάσηδες «πελάτες» των γιατρών του Κολωνακίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με οργή απαντούν στο δίκτυο Al Jazeera, οι ελεύθεροι πολιορκημένοι Κούρδοι, που πολεμούν νύχτα μέρα στην Κομπάνι, την είδηση που μετέδωσε ότι το Ισλαμικό Κράτος πήρε τον έλεγχο όλης της πόλης.
“Λέει βλακείες το Al Jazzera. Δεν έπεσε η Κομπάνι στα χέρια του Ισλαμικού Κράτους. Αυτή είναι η προπαγάνδα τους” καταγγέλουν ανώτερες πηγές των Κούρδων της πόλης στην Τζενάν Μουσά, την μοναδική δημοσιογράφο που μεταδίδει μέσα από το Κομπάνι.
Όπως λένε οι ίδιοι οι Κούρδοι μέσα από την πολιορκημένη πόλη, το Ισλαμικό Κράτος κέρδισε έδαφος στις ανατολικές συνοικίες της πόλης αλλά έχασε έδαφος στα δυτικά και νότια σημεία της πόλης.
Μέχρι και αυτή την ώρα οι συμμαχικές δυνάμεις βομβαρδίζουν τις θέσεις των τζιχαντιστών αλλά όπως επισημαίνουν όλοι αυτό δεν αρκεί.
Αν δεν ανεφοδιαστούνμε όπλα οι μαχητές της Κομπάνι και αν δεν έρθουν χερσαίες δυνάμεις δύσκολα θα μπορέσει να κρατηθεί η πόλη.























































