ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Εμβόλιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μετάλλαξη Όμικρον, Παραλλαγή B.1.1.529 της «Μποτσουάνα»,


















































«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
Υπόθεση Μαζωνάκη - Η Νίνα Κασιμάτη κατακεραύνωσε τους νεόπλουτους κοτζαμπάσηδες «πελάτες» των γιατρών του Κολωνακίου
Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου
Ο ΥΠΕΞ του Αζερμπαϊτζάν περιχαρής που συναντήθηκε με τον ψευδοΥΠΕΞ του αποσχιστικού ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της βόρειας Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η τέταρτη δόση εμβολίου μπορεί να είναι απαραίτητη κατά της μετάλλαξης Όμικρον, είπε ο Γερμανός υπουργός Υγείας, Καρλ Λάουτερμπαχ.
Σε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Τετάρτης, ο Λάουτερμπαχ είπε ότι η Όμικρον θα γίνει το κυρίαρχο στέλεχος στη Γερμανία εντός τριών εβδομάδων και η χώρα έχει παραγγείλει 80 εκατομμύρια δόσεις ειδικού εμβολίου πάνω στην μετάλλαξη για παράδοση τον Απρίλιο ή τον Μάιο.
«Μια επιθετική εκστρατεία ενισχυτικών δόσεων είναι το πιο σημαντικό μας δομικό στοιχείο στον αγώνα ενάντια στην Όμικρον», είπε.
«Το επίπεδο προστασίας έναντι των σοβαρών συμπτωμάτων του Covid-19 μετά από αναμνηστικό εμβόλιο είναι πολύ υψηλό. Θα υπολόγιζα ότι πάει πολύ πάνω από το 90%».
Η Γερμανία ανέφερε 45.659 νέα κρούσματα κορωνοϊού την Τετάρτη, 5.642 λιγότερα από ό,τι πριν από μια εβδομάδα, ενώ ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 510.























































