ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, ΕΣΗΕΑ, Ουκρανία, Τάκης (Παναγιώτης) Θεοδωρικάκος, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Έλληνες δημοσιογράφοι και τεχνικοί από την πρώτη στιγμή καλύπτουν με αυτοθυσία και σε επικίνδυνες για την ζωή τους συνθήκες, τα γεγονότα στις εμπόλεμες ζώνες και ενημερώνουν το ελληνικό κοινό για τις εξελίξεις της εισβολής των Ρώσων σε ουκρανικό έδαφος.
Με αγανάκτηση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαπίστωσε ότι ορισμένοι συνάδελφοι δεν διαθέτουν στοιχειώδη προστατευτικό εξοπλισμό με ευθύνη της εργοδοσίας.
Η ΕΣΗΕΑ ξεκίνησε μια δύσκολη προσπάθεια να βρεθούν διαθέσιμα αλεξίσφαιρα γιλέκα και προστατευτικά κράνη.
Το Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ ευχαριστεί τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο για τη συμβολή του, ώστε να παραχωρηθεί από το Υπουργείο εξειδικευμένος εξοπλισμός για την προστασία των πολεμικών ανταποκριτών των ελληνικών ΜΜΕ.
Οι πρώτες αποστολές του προστατευτικού υλικού ξεκίνησαν από την 24η Φεβρουαρίου 2022 και αναζητούνται τρόποι προκειμένου να φτάσουν σε όλους τους συναδέλφους πού βρίσκονται στην εμπόλεμη περιοχή.
Το Υπουργείο Εξωτερικών διαβεβαίωσε για την ασφαλή έξοδο των δημοσιογράφων και τεχνικών από την περιοχή, όποτε αυτό θεωρηθεί απαραίτητο.
Το Δ.Σ. βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους δημοσιογράφους πού βρίσκονται στα μέτωπα του πολέμου, οι οποίοι εκτίθενται σε μεγάλο κίνδυνο για την διεκπεραίωση του λειτουργήματος τους.























































