ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΔΝΤ: Μια χρεοκοπία της Ρωσίας θα είχε «μάλλον περιορισμένες άμεσες συνέπειες για τον υπόλοιπο κόσμο»

ΔΝΤ: Μια χρεοκοπία της Ρωσίας θα είχε «μάλλον περιορισμένες άμεσες συνέπειες για τον υπόλοιπο κόσμο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια χρεοκοπία της Ρωσίας θα είχε «μάλλον περιορισμένες άμεσες συνέπειες για τον υπόλοιπο κόσμο», σύμφωνα με την Γκίτα Γκοπίνατ, η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος και πρώην επικεφαλής οικονομολόγος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Η Γκοπίνατ είπε ότι τα ποσά των πληρωμών που πρέπει να καταβάλει η Μόσχα είναι «σχετικά μικρά σε παγκόσμια κλίμακα».

«Αυτό δεν συνιστά συστημικό κίνδυνο για την παγκόσμια οικονομία», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι ορισμένες τράπεζες που έχουν μεγαλύτερη έκθεση μπορεί να πληγούν περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ από ΟΗΕ: Απειλεί με αφανισμό το Ιράν, σχεδιάζει βάσεις στην Γροιλανδία και προβλέπει πτώση καθεστώτος στην Κούβα και τέλος πολέμου στην Ουκρανία

Ρωσία-εκλογές: Η «Ενωμένη Ρωσία» του Πούτιν οδεύει προς άνετη επικράτηση

Πώς Ρωσία, Κίνα και Κατάρ πείθουν τη Δύση να στραφεί εναντίον του εαυτού της

Κίνα και Ινδία στο πλευρό της Ρωσίας: Αντιδρούν κατά των ΗΠΑ για τις νέες κυρώσεις

Γερμανία και Βρετανία φοβούνται και ετοιμάζονται για πόλεμο με τη Ρωσία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr