ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αζερμπαϊτζάν, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Το TRIBUNE παρουσιάζει τη νέα φρουρά του Αλέξη Τσίπρα - Για τον λαό και την πατρίδα
Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ - Στο 25% ο Τσίπρας
ΣΚΑΪ: Σταματάει το Survivor μετά από σοβαρό ατύχημα παίκτη
Υεμένη: Οι Χούτι απέκτησαν νέα όπλα «άμεση απειλή» για τη ναυτιλία
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) βομβάρδισαν στόχους του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο τζιχαντιστές από το Αζερμπαϊτζάν που πολεμούσαν για το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία σκοτώθηκαν, σύμφωνα με τα Μέσα Ενημέρωσης του Αζερμπαϊτζάν.
Το όνομα του ενός Αζέρου ήταν Σεϊμούρ Τοπκουμπασοβντούρ (Seymur Topçubaşovdur) και είχε πάρει το ψευδώνυμο Αμπού Αμπντουράφ Αλ Αζέρι (Abu Abdurauf al-Azeri) και διοικούσε μια διμοιρία πυροβολικού. Ο άλλος Αζέρος ονομαζόταν Αμπού Σουρέγια (Abu Sureyya).
Τα αζέρικα Μέσα δεν λένε που σκοτώθηκαν, ωστόσο, είναι πιθανό να βρήκαν τον θάνατο στην Κομπάνι, γράφει το αρμενικό σάιτ panarmenian.net.
Σε πρόσφατο βίντεο που αναρτήθηκε στο You Tube ακούγονται ορισμένοι από τους τζιχαντιστές που πολιορκούν την Κομπάνι να μιλάνε αζέρικα. Είναι γνωστό, εξάλλου, ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει στείλει επίλεκτους Αζέρους και Τσετσένους μαχητές να αλώσουν την Κομπάνι.
Υπολογίζεται ότι στη Συρία πολεμάνε περίπου 200 με 300 Αζέροι.























































