ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Καθαρισμός οικοπέδων: 10 πρακτικές οδηγίες της ΠΟΜΙΔΑ μετά τη λήξη της προθεσμίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ρωσία αναμένεται ότι θα εισπράξει επιπλέον 1 τρισεκατομμύριο ρούβλια (13,7 δισεκ. ευρώ) από τις εξαγωγές υδρογονανθράκων το 2022 και ένα μέρος του ποσού αυτού μπορεί να δαπανηθεί για τη χρηματοδότηση της στρατιωτικής επιχείρησής της στην Ουκρανία, δήλωσε την Παρασκευή ο υπουργός Οικονομικών Αντόν Σιλουάνοφ.
«Υπολογίζουμε ότι τα πρόσθετα έσοδα από τους υδρογονάνθρακες θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι και το 1 τρισεκ. ρούβλια, σύμφωνα με τις προβλέψεις μας σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικής Ανάπτυξης», είπε ο Σιλουάνοφ σε συνέντευξη που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.
«Στο παρελθόν βάζαμε ένα μέρος των χρημάτων που προέρχονται από το πετρέλαιο και το αέριο στα αποθεματικά μας αλλά φέτος θα δαπανηθούν όλα», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τον Σιλουάνοφ, τα χρήματα αυτά τα δοθούν για την πληρωμή των συντάξεων, τη στήριξη οικογενειών με παιδιά και «τη διεξαγωγή της ειδικής επιχείρησης» στην Ουκρανία.
«Έχουμε τους πόρους», διαβεβαίωσε.
Η Ρωσία εισπράττει ποσά ρεκόρ από τις εξαγωγές υδρογονανθράκων, κυρίως επειδή οι τιμές έχουν εκτοξευτεί.
Οι χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσπαθούν να περιορίσουν την εξάρτησή τους από τους ρωσικούς υδρογονάνθρακες αλλά δεν έχουν συμφωνήσει μέχρι στιγμής να διακόψουν σταδιακά την αγορά ρωσικού πετρελαίου, κυρίως λόγω της άρνησης της Ουγγαρία.























































