ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Είμαστε Δημοκρατία και κάθε κόμμα μπορεί να συζητάει με οποιοδήποτε άλλο κόμμα” δήλωσε σήμερα ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού, Μίλτος Κύρκος.
Μιλώντας στον Βήμα FM το στέλεχος του Σταύρου Θεοδωράκη ωστόσο επεσήμανε ότι “μια διαδικασία, η οποία εξαγνίζει κάποιες θέσεις μπροστά σε ένα τυφλό, ας πούμε, αντιμνημονιακό, το οποίο δεν περιγράφεται κιόλας, για να μπορεί να διευκολύνει ή να δικαιολογήσει στα μάτια κάποιων μια πιθανή σύμπραξη ή συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, εμένα ναι, με προσβάλλει. Φαντάζομαι το ίδιο (θα προσβάλλει) και πολλούς από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν θέλω να μπαίνω στη θέση άλλων ανθρώπων, εμένα ναι, θα με προσέβαλλε”
























































