ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητσοτάκης τη Δευτέρα θα δηλώσει ότι δεν γνώριζε (!) για τις παρακολουθήσεις

Ο Μητσοτάκης τη Δευτέρα θα δηλώσει ότι δεν γνώριζε (!) για τις παρακολουθήσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να αποποιηθεί τις ευθύνες του θα επιχειρήσει τη Δευτέρα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, καθώς όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές μεταξύ άλλων θα δηλώσει ότι δεν γνώριζε έγκαιρα για το επίμαχο ζήτημα!

Όπως έχει γίνει γνωστό ο πρωθυπουργός θα τοποθετηθεί τη Δευτέρα 8/8 για το σκάνδαλο των υποκλοπών, ενώ ήδη η κυβέρνηση αμυνόμενη για το μέγα σκάνδαλο διαμηνύει «όλα στο φως» για την υπόθεση παρακολούθησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη.

Κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα με δημόσια δήλωσή του θα δώσει τεκμηριωμένες απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που έχουν τεθεί με πλήρη θεσμικό σεβασμό και με γνώμονα την διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός αναμένεται να επαναλάβει ότι δεν γνώριζε έγκαιρα για το επίμαχο ζήτημα και πρόκειται να δηλώσει πρόθυμος να αναλάβει τις θεσμικές πρωτοβουλίες.

Πάντως οι κυβερνητικές πηγές δεν αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός θα αναλάβει και τις δικές του ευθύνες.

Και είναι όλες δικές του αφού ο ίδιος αμέσως μόλις ανέλαβε την εξουσία έθεσε την ΕΥΠ υπό τον προσωπικό του έλεγχο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρουλάκης: Τρίτη θητεία ΝΔ σημαίνει οπισθοδρόμηση

Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ – Στο 25% ο Τσίπρας

Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα – Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις

Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου

Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...