ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διεθνώς ρεζίλι – Washington Post: «Το σκάνδαλο υποκλοπών του “ελληνικού Watergate” αναστατώνει την κυβέρνηση»

Διεθνώς ρεζίλι – Washington Post: «Το σκάνδαλο υποκλοπών του “ελληνικού Watergate” αναστατώνει την κυβέρνηση»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με τίτλο «Το σκάνδαλο υποκλοπών του “ελληνικού Watergate” αναστατώνει την κυβέρνηση» η εφημερίδα Washington Post, κάνει αναφορά στο θέμα με τις παρακολουθήσεις του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη, που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την ελληνική επικαιρότητα.

Όπως αναφέρει: «Οι πρόσφατες αποκαλύψεις ότι οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες υπέκλεπταν τις συνομιλίες ηγέτη της αντιπολίτευσης “πολιορκούν” τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, που αγωνίζεται να αποκρούσει ένα διογκούμενο σκάνδαλο ενόψει των εκλογών του επόμενου έτους».

Η εφημερίδα στην συνέχεια παραθέτει τα γεγονότα, τα οποία ακολούθησαν των αποκαλύψεων επισημάινοντας πως ο Έλληνας πρωθυπουργός αρνήθηκε ότι γνώριζε τις παρακολουθήσεις και χαρακτήρισε «πολιτικά απαράδεκτες» τις ενέργειες της ΕΥΠ ενώ παραθέτει και την φράση του «Αυτό που έγινε μπορεί να ήταν νόμιμο, αλλά ήταν λάθος Δεν ήξερα και προφανώς δεν θα το επέτρεπα ποτέ».

Αναφορά κάνει επίσης στις παραιτήσεις, στη παρέμβαση της ΠτΔ Κατερίνας Σακλλαροπούλου, αλλά και στο γεγονός ότι η Βουλή θα διακόψει νωρίτερα το καλοκαιρινό της κλεισιμο, ώστε να εξεταστεί το θέμα.

«Νωρίτερα φέτος, δύο Έλληνες δημοσιογράφοι υπέβαλαν παρόμοιες καταγγελίες για παρακολούθηση από την ΕΥΠ, γράφει η εφημερίδα.

»Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφάσισε τον Μάρτιο να διερευνήσει τη χρήση spyware, μεταξύ άλλων, εναντίον πολιτών, αξιωματούχων και δημοσιογράφων στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισραήλ με Ελλάδα και Κύπρο για αμυντική και γεωπολιτική σταθερότητα στην Ανατ. Μεσόγειο – Μαζί στον τομέα της ενέργειας

Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% – Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3

Τσίπρας: «Ή εμείς ή κανείς» – Μόνο η ΕΛΑΣ μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη (βίντεο)

Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» – «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4 ευρώ το λίτρο»

Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς – Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...