ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Ο Λαβρόφ είπε ότι ίσως η Ρωσία εγκρίνει τη μεταφορά των τουρκικών S-400 σε άλλη χώρα
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Νίκος Δένδιας για Καποδίστρια: «Η διορατικότητα, η εντιμότητα και η αφοσίωσή του στο καθήκον, αποτελούν διαχρονικό υπόδειγμα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Πετρελαίου του Ιράν Τζαβάντ Οουτζί δήλωσε τη Δευτέρα ότι ο κόσμος χρειάζεται περισσότερο ιρανικό πετρέλαιο και ότι η Τεχεράνη είναι έτοιμη να συμβάλει στην προσφορά του «μαύρου χρυσού» χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες, μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων SHANA.
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη συνεδρίαση του Οργανισμού Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών και των συμμάχων του (ΟΠΕΚ+), κατά την οποία αποφασίστηκε μια μικρή μείωση της παραγωγής πετρελαίου (της τάξης των 100.000 βαρελιών ημερησίως, από τον Οκτώβριο), ο Ιρανός υπουργός αναφέρει ότι οι παρούσες συνθήκες στην αγορά χρήζουν «προσεκτικής εξέτασης» και ότι η συνεργασία στο πλαίσιο της πετρελαϊκής συμμαχίας είναι προς όφελος των καταναλωτών σε όλον τον κόσμο.
«Ανέκαθεν υποστηρίζαμε ότι είμαστε έτοιμοι να συνεισφέρουμε από την πλευρά μας στην προμήθεια πετρελαίου και παραγώγων του ώστε να ενισχύσουμε την ενεργειακή ασφάλεια στον κόσμο (…) αποφεύγοντας την πολιτική εκμετάλλευση της ενέργειας», σημειώνει ο Ιρανός υπουργός.























































