ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σύλληψη ενός άνδρα 21 ετών για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών από κοινού, απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες και εκρηκτικούς μηχανισμούς προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στο Περιστέρι.
Ειδικότερα, ο 21χρονος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες χθες 6/9 από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ, που έκαναν περιπολία, οι οποίοι τον εντόπισαν και τον ακινητοποίησαν παρά την προσπάθειά του να διαφύγει.
Οι αστυνομικοί στο σημείο και επί του οδοστρώματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο νάιλον σακούλες που περιείχαν μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και δύο αυτοσχέδιους εμπρηστικούς – εκρηκτικούς μηχανισμούς, αποτελούμενος ο κάθε ένας από μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό στο οποίο ήταν προσαρμοσμένα δύο φιαλίδια βουτανίου και μία κροτίδα.
Ο 21χρονος είναι γνωστός στις Αρχές από υποθέσεις αθλητικής βίας, και για το λόγο αυτό η δικογραφία σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.






















































