ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος στέλνει νεοσύλλεκτους στην Κομπάνι (βίντεο)

Το Ισλαμικό Κράτος στέλνει νεοσύλλεκτους στην Κομπάνι (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε αναρτήθηκε από ειδησεογραφικές πηγές που πρόσκεινται στο Ισλαμικό Κράτος την Κυριακή 19 Οκτωβρίου και είναι τραβηγμένο μέσα από την Κομπάνι, από τις συνοικίες που κρατά ακόμα το Ισλαμικό Κράτος.

Τζιχαντιστές λένε στην κάμερα τα δικά τους, ενώ υπάρχουν πλάνα από τις οδομαχίες. Σημαντικό, όπως θα το παρατηρήσετε, ενώ στην αρχή της πολιορκίας της κουρδικής πόλης στα σύνορα Συρίας – Τουρκίας, το Ισλαμικό Κράτος είχε στείλει τους επίλεκτους διοικητές και πρίγκιπές του, τώρα στέλνει νεοσύλλεκτους, νεαρής ηλικίας, να θεριστούν από τα κουρδικά πυρά και τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς.

Οι απώλειες των τζιχαντιστών από την Παρασκευή έχουν ανέβει κάθετα. Μέχρι το πρωί της Κυριακής, δηλαδή μέσα σε δύο ημέρες, είχαν χάσει κοντά στους 80 άνδρες ενώ οι Κούρδοι 10. Με απώλειες 8 προς 1 σημαίνει ότι η πολιορκία έχει μετατραπεί σε λουτρό αίματος για τους επιτιθέμενους, οι οποίοι και προφανώς έκριναν ότι δεν είναι συνετό να θυσιάζουν τους καλύτερους μαχητές τους για αυτό και στέλνουν εφήβους και “στραβάδια” να πεθάνουν.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου – Εν όπλοις συμμαχία: Συλλογική ικανότητα για ταχεία και ενιαία αντίδραση

Ο Νίκος Δένδιας συζήτησε με τον Πρόεδρο Αλ Σίσι την επιτακτική ανάγκη για περαιτέρω προώθηση της συνεργασίας Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου

Το Ισραήλ φοβάται ότι η ανασυγκρότηση του συριακού στρατού μπορεί να δημιουργήσει μια νέα περιφερειακή δύναμη

Ιράκ: Έξι Γάλλοι υπήκοοι, τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, αντιμέτωποι με τη θανατική ποινή

Αξιωματούχος των Εμιράτων (ΗΑΕ) διαψεύδει ότι ο Μοχάμεντ μπιν Ζάγεντ Αλ Ναχιάν προειδοποίησε τον Νετανιάχου για επίθεση μεγάλης κλίμακας πριν από την 7η Οκτωβρίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr