ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Εγώ κάνω ότι έκανα μέχρι σήμερα. Εκπροσωπώ τους πολίτες της Κοζάνης. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ με θέλει θα με καλέσει ο ίδιος για να ενταχθώ στο δυναμικό του» ανέφερε σε συνέντευξή της στα Παραπολιτικά fm η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής, Ραχήλ Μακρή, διευκρινίζοντας ότι «θα στηρίξω μόνο τις υγιείς δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου και σε καμία περίπτωση Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι».
Αναφορικά με την ενδεχόμενη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ η κ. Μακρή τόνισε: «Δεν είναι κακό να βλέπει ανθρώπους και αρχηγούς κομμάτων ο κ. Τσίπρας. Αν θέλει να συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Καμμένο είναι δική του απόφαση. Ας δούμε πρώτα όμως αν μπουν στη Βουλή οι ΑΝΕΛ και μετά βλέπουμε».
























































