ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νάσος Ηλιόπουλος, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις,


















































Η Αστυνομία προειδοποιεί για ιστοσελίδα-απάτη μέσω της οποίας κλέβουν τραπεζικούς λογαριασμούς
«Χρειαζόμαστε κάθε άνδρα και γυναίκα μαχητή» - Εγιάλ Ζαμίρ για τις ελλείψεις στον ισραηλινό στρατό
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 57 από τους 58 Κρητικούς αγρότες για παράνομες επιδοτήσεις - Δήλωναν εκτάσεις στην Καστοριά
Κι όμως, γίνεται: Ο Μάκης που κέρδισε το Eurojackpot κερνάει ακόμη κι όταν δεν είναι εκεί – Η έκπληξη που
Η AHEPA αντιτίθεται στην πώληση κινητήρων τζετ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία, επιστολή προς τον Πρόεδρο Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Βατερλό» χαρακτήρισε τη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, σε δήλωσή του on-camera.
«Ο κ. Μητσοτάκης, προκειμένου να μην ομολογήσει την ενοχή του για τη χρήση του Predator, ισχυρίστηκε ότι κάποιος ιδιώτης το χρησιμοποιεί σε βάρος του μισού υπουργικού συμβουλίου και κάποια στιγμή θα τον βρει.
»Αλήθεια ποιον κοροϊδεύει;», σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος.
Κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έρθει την Παρασκευή στη Βουλή «για να απαντήσει στον κ. Τσίπρα εάν -και ποια- από τα 33 πρόσωπα που αποκαλύφθηκε ότι παρακολουθούνται με Predator ήταν και σε καθεστώς επίσημης επισύνδεσης από την ΕΥΠ, όπως οι κύριοι Ανδρουλάκης και Κουκάκης».
«Υπάρχει άραγε Έλληνας, που να πιστεύει πως παρακολουθούσα τον υπουργό Εξωτερικών και τον υπουργό Οικονομικών, χωρίς κανένα στοιχείο και καμία απόδειξη; Αυτό είναι ντροπή και αίσχος».
Αυτό τόνισε ο πρωθυπουργός απαντώντας σε ερώτηση για σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.
O Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε λόγο για «απίστευτα ψέματα, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο και χωρίς καμία σύνδεση με την κυβέρνηση και το Μέγαρο Μαξίμου».
























































