ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Deutsche Welle, Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν PKK, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κουρδιστάν, Κούρδοι, Κωνσταντινούπολη, Σουλεϊμάν Σοϊλού, Τουρκία,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν δεχόμαστε τα συλλυπητήρια της αμερικανικής πρεσβείας, είπε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού στις δηλώσεις που έκανε αναφορικά με τη χθεσινή βομβιστική επίθεση στο Πέρα της Κωνσταντινούπολης.
Η εντολή, πρόσθεσε ο Σοϊλού, προήλθε από το Κομπάνι της Συρίας και ξέρουμε ποιοι υποθάλπουν στη Βόρεια Συρία τους τρομοκράτες του PKK και του YPG.
Από την άλλη έκανε και πάλι αναφορά στην Ελλάδα, λέγοντας πως αν δεν είχε συλληφθεί άμεσα, η βομβίστρια θα είχε διαφύγει στην Ελλάδα.
Ενώ σε άλλη αποστροφή των δηλώσεών του έδωσε την πληροφορία ότι από υποκλοπή συνομιλιών της οργάνωσης προκύπτει ότι υπήρχε εντολή δολοφονίας της βομβίστριας μετά την επίθεση. Επίσης σημείωσε ότι έχει ήδη συλληφθεί ο επίδοξος δολοφόνος της.
Είναι ξεκάθαρο πάντως πως αυτή η βομβιστική επίθεση μετά από 6 χρόνια στην καρδιά του Πέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο θυμίζοντας άλλες δύσκολες εποχές στην Κωνσταντινούπολη.
Από την άλλη η κόντρα της Άγκυρας με τις Ηνωμένες Πολιτείες, με τις οποίες ήδη οι σχέσεις βρίσκονται στο ναδίρ, φαίνεται πως θα ενταθεί.
Σίγουρα η Άγκυρα θα απαντήσει με επιχειρήσεις στην Συρία και το Βόρειο Ιράκ κατά του PKK.
Ήδη στην Κωνσταντινούπολη έχουν γίνει 46 συλλήψεις πέρα από αυτήν της βομβίστριας, που σημειωτέον έχει συριακή υπηκοότητα.























































