ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λιβύη: Συνάντηση Δένδια με Ακίλα Σάλεχ – Καταδίκη των τουρκολιβυκών ψευτομνημονίων

Λιβύη: Συνάντηση Δένδια με Ακίλα Σάλεχ – Καταδίκη των τουρκολιβυκών ψευτομνημονίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του στη Λιβύη, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης και εκπρόσωπο της πόλης Αλ Κούμπα Ακίλα Σάλεχ Ίσα.

Ώρες αφότου ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών αποφάσισε άμεση αναχώρηση για Βεγγάζη, λόγω της παρουσίας στο αεροδρόμιο της Τρίπολης της Μάνγκους που υπέγραψε το παράνομο σύμφωνο με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου, εξέφρασε, μετά τη συνάντηση με τον Αγκίλα Σάλεχ Ίσα, την ικανοποίησή του για την καταδίκη των ανυπόστατων και παράνομων τουρκολιβυκών ψευδομνημονίων.

«Συναντήθηκα με τον Πρόεδρο της Βουλής Αντιπροσώπων της Λιβύης και εκπρόσωπο της πόλης Al Qubbah, Aguila Saleh Issa.

»Του εξέφρασα την ελληνική ικανοποίηση για την καταδίκη των τουρκολιβυκών «μνημονίων» (2019, 2022).

»Εποικοδομητική συζήτηση για κοινοβουλευτικά ζητήματα και διμερείς σχέσεις» έγραψε ο υπουργός Εξωτερικών σε tweet μετά τη συνάντηση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: «Η χώρα διαχρονικά από την ύπαρξη του Ελληνισμού, όχι μόνο το σύγχρονο ελληνικό κράτος, βασίζεται στον Στρατό των πολιτών, δηλαδή στον ένοπλο πολίτη»

Ν. Δένδιας: Αλλάζουν όλα στον τομέα της Άμυνας, για μια πατρίδα ισχυρή και ασφαλή, για μια χώρα ανθεκτική

Ο Νίκος Δένδιας για τους μαχητές του κυβερνοχώρου και την αιχμή τους την Μονάδα «1864»: «Ικανός και απαραίτητος όρος για την εθνική μας επιβίωση»

Νίκος Δένδιας: «Το ελληνικό περιβάλλον είναι κύρια πλουτοπαραγωγική πηγή για το ελληνικό έθνος»

Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο – Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...