Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Δεν χρειαζόμαστε άλλο μνημόνιο” – Συνάντηση Σαμαρά- Βενιζέλου για τις οικονομικές εξελίξεις

“Δεν χρειαζόμαστε άλλο μνημόνιο” – Συνάντηση Σαμαρά- Βενιζέλου για τις οικονομικές εξελίξεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Δεν χρειαζόμαστε άλλο μνημόνιο, όχι μόνο βγαίνουμε, αλλά η Ελλάδα θα είναι απολύτως ασφαλής στην μετά μνημόνιο εποχή» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στο 13ο συνέδριο του Σύνδεσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Υπογράμμισε ότι τα δυόμισι χρόνια έγιναν πολλά και θα γίνουν περισσότερα αρκεί «να μην πέσουμε ξανά σε περιδίνηση και πολιτική αβεβαιότητα και να συνεχίσουμε τον δρόμο των μεταρρυθμίσεων, γιατί αυτό είναι το συμφέρον της χώρας και του ελληνικού λαού».

Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό υπογράμμισε ότι σε αυτά τα δυόμισι χρόνια «πετύχαμε την μεγαλύτερη δημοσιονομική εξυγίανση που έχει γίνει παράλληλα με σαρωτικές μεταρρυθμίσεις, ανεβήκαμε 111 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη ανταγωνιστικότητας και θα συνεχίσουμε. Πετύχαμε πρωτογενή πλεονάσματα νωρίτερα από τον στόχο και τον επόμενο χρόνο μηδενίζουμε το έλλειμμα συνολικά και με τις πληρωμές του χρέους. Αυτά έδωσαν στην χώρα εικόνα αξιοπιστίας και ασφάλειας. Από αυτή την αναγεννητική προσπάθεια για την χώρα κερδίζουν όλοι. Ο τουρισμός κέρδισε ήδη, οι άλλοι κλάδοι θα ακολουθήσουν».

Την Τρίτη το σπόγευμα, στις 18.00, θα βρεθούν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος για τις εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Antonis Samaras, Former Prime Minister of Greece: “Permanent Stationing of Greek and Allied Forces in Cyprus” – The former PM urges Greece to immediately bring the protection of Christian-GreekOrthodox populations in Syria to the EU agenda

Νέα επίθεση Σαμαρά σε κυβέρνηση Μητσοτάκη: Η μεγάλη εθνική απειλή είναι η Τουρκία

Στα άκρα η κόντρα Μητσοτάκη-Σαμαρά

Το Μαξίμου απάντησε στον Σαμαρά: «Συνήθεις εκτός πραγματικότητος τοποθετήσεις»

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεσκέπασε τον Κυρ. Μητσοτάκη: «Δυνητική εκχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων» στην ΑΟΖ – Τι αποκαλύφθηκε!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...