ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κακοποίηση Ανηλίκου, Ομαδικός Βιασμός,


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Ναυτικές συμπλοκές στο νότιο Ιράν - Οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν πλήγματα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 15χρονος βιάστηκε σε πάρτι από 5 νεαρούς, 3 ενήλικες και 2 ανήλικους, οι οποίοι μάλιστα βιντεοσκόπησαν τον ομαδικό βιασμό από τα κινητά τους.
Ο 15χρονος θύμα ομαδικού βιασμού νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στο Κεντάκι των ΗΠΑ, ενώ οι δράστες συνελήφθησαν.
Όπως έχει γίνει γνωστό οι βιαστές βιντεοσκόπησαν την αποτρόπαια πράξη τους σε κινητό τηλέφωνο και την έστειλαν σε άλλα κινητά. Οι Αρχές πάντως δεν γνωρίζουν αν το βίντεο έχει αναρτηθεί και στο διαδίκτυο.
Ο Τάιλερ Πέρι (Tyler Perry), 19 ετών, ο Ντάιτον Ρος Τζόουνς (Dayton Ross Jones), 20 ετών και ο Σάμιουελ Μίλερ (Samuel Miller), 18 ετών, κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση, έκθεση ανηλίκου σε σεξουαλική πράξη και την εκμετάλλευση ανηλίκου σε σεξουαλική πράξη. Για τον καθέναν από τους τρεις ορίστηκε εγγύηση 1 εκατ. δολαρίων. Ακόμη δύο 17χρονοι κατηγορούνται για κακοποίηση.























































