ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ - Στο 25% ο Τσίπρας
Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
ΣΚΑΪ: Σταματάει το Survivor μετά από σοβαρό ατύχημα παίκτη
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) βομβάρδισαν στόχους του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Μουδιασμένη» παραμένει η τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας εξαιτίας της νέας καταγγελίας βιασμού που ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας και αφορούν ένα κορίτσι και ένα αγόρι μόλις 13 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη που κατήγγειλε το περιστατικό αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον ιατροδικαστή ο οποίος θα βγάλει το πόρισμά του.
Την ίδια ώρα, ο 13χρονος έχει ήδη αφεθεί ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα ενώ αναμένεται άμεσα να περάσει από παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.
Παράλληλα, για τη μητέρα του –που είχε συλληφθεί για παραμέληση ανηλίκου– θα οριστεί δικάσιμος.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο 13χρονοι μαθητές είχαν έρθει πιο κοντά τις τελευταίες ημέρες και πριν δύο μέρες έδωσαν ραντεβού να βρεθούν σε οικοδομή δίπλα από το σχολείο που φοιτούν στην Ιεράπετρα.
Η 13χρονη ανέφερε στις Αρχές πως μόλις βρέθηκαν ο συνομήλικός της την ακινητοποίησε βίαια και τη βίασε.
Η ίδια σε κατάσταση – σοκ ενημέρωσε τη μητέρα της και αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό στις Αρχές.
Οι αστυνομικοί μέσα σε λίγη ώρα εντόπισαν και συνέλαβαν τον 13χρονο αλλά και την μητέρα του (με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου).























































