ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Γερουσίας του Πακιστάν Μουχαμάντ Σαντίκ Σαντζράνι πρότεινε γραπτώς την Τετάρτη επισήμως την υποψηφιότητα του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για το «Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης» για τις προσπάθειές του να επιλύσει την ουκρανική κρίση.
Σε μια επιστολή που απευθυνόταν στη νορβηγική επιτροπή Νόμπελ, ο Σαντζράνι είπε:
«Ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας μετατράπηκε γρήγορα σε σημείο πυρηνικής ανάφλεξης που θα μπορούσε να είχε καταλήξει σε καταστροφή για ολόκληρο τον κόσμο».
Πρόσθεσε ότι χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Τούρκου προέδρου, τις έγκαιρες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις και στις δύο πλευρές, απέτρεψε μόνος του μια παγκόσμια καταστροφή.
Ο πρόεδρος της Γερουσίας είπε επίσης ότι ο Ερντογάν ήταν ένας πραγματικός πολιτικός και ηγέτης, που πάντα αγωνιζόταν για τη βελτίωση και την ευημερία όχι μόνο της χώρας του, αλλά της περιοχής και του κόσμου γενικότερα.
Υπογράμμισε ότι ο Τούρκος πρόεδρος «μετέφερε το αληθινό μήνυμα του αγίου προφήτη Μωάμεθ και τις διδασκαλίες του για ειρήνη, ανεκτικότητα και αγάπη για όλη την ανθρωπότητα, καθώς συνέχιζε να καταρρίπτει τους μύθους και τις παρανοήσεις που σχετίζονται με τις ισλαμικές διδασκαλίες».
«Η νορβηγική επιτροπή Νόμπελ έχει την ευθύνη να αξιολογήσει και να αποφασίσει για την απονομή ενός από τα πιο διάσημα και περίφημα βραβεία», γράφει στο τέλος.























































