ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Σάκης Αρναούτογλου: Η πρόγνωvη για τον καιρό τον Δεκαπενταύγουστο - Πού θα βρέξει (βίντεο)
Συντριβή ουκρανικού μαχητικού MiG-29 στην Οδησσό
Η Καρυστιανού πέταξε το γάντι στον Αυγερινό: «Ο κύριος Αυγερινός ήρθε σε εμάς, δεν τον αναζητήσαμε εμείς»
Μάχη για την Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο Σάντερς ζητά «φρένο» πριν να είναι αργά – Ο Ζάκερμπεργκ επενδύει 600 δισ. στην
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη Δικαιοσύνη οδηγεί ο Νάσος Ηλιόπουλος οπαδό του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος χθες ανάρτησε fake φωτογραφία του πρώην εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, προσβάλλοντας την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.
Συγκεκριμένα, ο οπαδός του Άδωνη με ακροδεξιό και ομοβοφικό λόγο, κοινοποίησε μια fake φωτογραφία του Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος κρατά τη σημαία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, γράφοντας ότι «”Αυτό” εδώ είπε τον Άδωνη κλόουν. “Αυτό”».
Η αντίδραση του Νάσου Ηλιόπουλου ήταν άμεση καθώς με ανάρτηση του, έκανε λόγο για «τυπικό παράδειγμα από τρολ της ΝΔ και οπαδό του Άδωνι, με ακροδεξιό και ομοφοβικό λόγο», και ενημέρωσε ότι – όπως έχει κάνει και στο παρελθόν – θα κινηθεί νομικά εναντίον του τρολ της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας παράλληλα ότι «τα χρήματα που θα σου κοστίσει αυτό το ψέμα θα πάνε για καλό σκοπό, για το Athens Pride».
Ένα τυπικό παράδειγμα από τρολ της ΝΔ και οπαδό του Άδωνι, με
ακροδεξιό και ομοφοβικό λόγο. Όπως έχω ήδη κάνει στο παρελθόν ενημερώνω ότι
1. Θα χρειαστείς καλό δικηγόρο
2. Τα χρήματα που θα σου κοστίσει αυτό το ψέμα θα πάνε για καλό σκοπό, για το Athens Pride. https://t.co/EGLRN6sRJA— Νάσος Ηλιόπουλος (@n_iliopoulos) January 5, 2023
























































