ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 - Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο εργασίας της κατήγγειλε, ότι έπεσε 18χρονη στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου.
Η κοπέλα χθες το απόγευμα πήγε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 68χρονου υπεύθυνου του καταστήματος, στο οποίο εργάζεται, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Όπως κατήγγειλε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μία μέρα νωρίτερα, στις 10 Ιανουαρίου, ενώ εργαζόταν απογευματινές ώρες σε ζαχαροπλαστείο της περιοχής, δέχθηκε από τον 68χρονο χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα, που προσέβαλαν την τιμή και την αξιοπρέπειά της.
Ο 68χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδος και αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται.
Ωστόσο, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.























































