ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκ έχει προκαλέσει η νέα γυναικοκτονία στη Νίκαια, με θύμα μια 54χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τις πρωινές ώρες της Κυριακής, 50χρονος άντρας τηλεφώνησε σε κατάσταση μέθης στο Αστυνομικό Τμήμα και είπε ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του.
«Έπνιξα τη γυναίκα μου, ελάτε πάρτε με» φέρεται να είπε.
Η Αστυνομία έσπευσε στο σπίτι και βρήκε τη γυναίκα νεκρή με σημάδια στο λαιμό της.
Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι γείτονες, το ζευγάρι τσακωνόταν αρκετά συχνά, ενώ ο 50χρονος είχε απειλήσει τη γυναίκα πολλές φορές στο παρελθόν πως θα της κάνει κακό.
Η γυναικοκτονία στη Νίκαια, στην οδό Βοσπόρου, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, είναι η πρώτη που σημειώνεται για το 2023, ενώ από το 2021 έχουν καταγραφεί συνολικά 44 γυναικοκτονίες.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ΕΡΤ και του Κώστα Στάμμου, ο δράστης είναι ελληνικής καταγωγής και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού που εκείνη την ώρα δεν ήταν στο σπίτι που σημειώθηκε η τραγωδία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το παιδί ήταν στην γιαγιά του.
Ο άνδρας προσήχθη και ανακρίνεται, ενώ στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Βοσπόρου κλήθηκε ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσει τη σορό του θύματος, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρει εκδορές στο λαιμό.























































