ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Ο Αλίγιεφ του Αζερμπαϊτζάν κατηγόρησε τον Ερντογάν για «νεο-ιμπεριαλισμό» - Η Τουρκία συμπεριφέρεται στο Αζερμπαϊτζάν σαν προτεκτοράτο
Αυτές είναι οι μειώσεις σε πετρέλαιο θέρμανσης, ντίζελ κίνησης και βενζίνη
Σκιές σύγκρουσης συμφερόντων για τον Αμερικανό Πρεσβευτή στην Τουρκία, Τομ Μπάρακ, για αγωγό $15 δισ. σε Ιράκ και Συρία
Ο Τζόσουα Χακ νέος επικεφαλής της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα μετά την αποπομπή της Γκίλφοϊλ
Δένδιας και Πιστόριους συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επαφή - Νίκος Δένδιας: «Η ασφάλεια δεν είναι μια θεωρητική έννοια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση θα είναι η απόλυτη καταστροφή τόνισε με συνέντευξή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.
Μιλώντας στο «Αction24» υπογράμμισε ότι “όταν μια χώρα έχει κατακτήσει ένα βιοτικό επίπεδο και μια συγκεκριμένη θέση στην ευρωζώνη και στην ΕΕ, και εκλεγεί μια κυβέρνηση που θα συγκρουστεί με τους δανειστές και τους εταίρους, τότε θα προκληθεί καταστροφή” ωστόσο διευκρίνησε ότι ο ίδιος δεν υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για όλα όσα συνέβησαν στη χώρα.
Συνέχισε λέγοντας ότι σήμερα, ακόμη και αυτός που δεν έχει τίποτε να χάσει, ούτε ένα ευρώ στην τράπεζα, ζει σε ένα κράτος που λειτουργεί, παίρνει το επίδομά του, έχει αστυνομία, έχει φάρμακα.
«Και αυτά θα τα χάσει, αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ».
























































