Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σπίρτζης: «Ο ελληνικός λαός αξίζει μια ασφαλή χώρα» (βίντεο)

Σπίρτζης: «Ο ελληνικός λαός αξίζει μια ασφαλή χώρα» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πυρά προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, εξαπέλυσε ο τομεάρχης Προ.Πο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης, αναφορικά με το περιστατικό με πυροβολισμούς στη Νέα Ιωνία, που είχε ως συνέπεια τον θάνατο ενός πολίτη.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Σπίρτζης επισημαίνει ότι «ο νόμος και η τάξη Μητσοτάκη-Θεοδωρικάκου φάνηκαν και σήμερα».

Παράλληλα, κάνει λόγο για τραγικό απολογισμό και για ανασφάλεια παντού.

Ο Χρ. Σπίρτζης υπογράμμισε ότι «παρά τις υποσχέσεις Μητσοτάκη, η κοινωνία βιώνει καθημερινά τη δράση της μαφίας ενώ ο κ. Θεοδωρικάκος ανακοινώνει μείωση της εγκληματικότητας και σιωπά στις συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

»Ο ελληνικός λαός αξίζει μια ασφαλή χώρα».

Νέα Ιωνία: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς σε καφετέρια

Πυροβολισμούς με θανάσιμο τραυματισμό από αγνώστους δέχτηκε, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, άνδρας σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία.

Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά στην ωμοπλάτη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε.

Σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και την διαλεύκανση των συνθηκών του περιστατικού, καθώς η πρώτη εικόνα δείχνει ότι το θύμα βρισκόταν μέσα στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και διασκέδαζε με παρέα όταν εμφανίστηκαν άγνωστοι και τον πυροβόλησαν.

Σύμφωνα με την δημόσια τηλεόραση, η έρευνα της Ασφάλειας έχει προχωρήσει σημαντικά.

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ σημειώνει επίσης ότι είναι πιθανό το θύμα να μην ήταν στόχος των δραστών και να είναι παράπλευρη απώλεια.

Το θύμα, το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής, βρισκόταν πριν τα μεσάνυχτα στο κατάστημα όπου επίσης βρισκόταν μία παρέα τεσσάρων ατόμων- πιθανό αλβανικής καταγωγής, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας.

Αργότερα τους προσέγγισαν τρία ακόμα άτομα και μεταφέρθηκαν σε πιο απομονωμένο χώρο για να μιλήσουν.

Στο μεταξύ όμως άρχισαν να τσακώνονται και γρήγορα ένας από αυτούς έβγαλε όπλο πυροβολώντας εννιά φορές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Από τις Βρυξέλλες ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα funds: «Θα πάει μέχρι τέλους»

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Δημοσκόπηση GPO: 25,2% ΝΔ – 21,8% έως 33,8% ο Τσίπρας – Το 70% θέλει ο Μητσοτάκης να φύγει ΤΩΡΑ

ΗΠΑ: Πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο άνδρες της Εθνοφρουράς κοντά στον Λευκό Οίκο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...