ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα πρωτοφανές περιστατικό ομοφοβικής επίθεσης με θύμα νεαρό φοιτητή σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, στο Πανεπιστήμιο Πατρών.
Ομάδα φοιτητών επιτέθηκε στον νεαρό ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος και μάλιστα με τρόπο που θα πρέπει να προβληματίσει και τις πρυτανικές Αρχές.
Όχι μόνο τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές, αλλά του έριξαν και μπογιές σε διάφορα σημεία του σώματός του.
Ο νεαρός σφάδαζε από τους πόνους και τελικά οι «νταήδες» τον εγκατέλειψαν και απομακρύνθηκαν τρέχοντας, όπως μεταδίδει το tempo24.gr, επικαλούμενο την εφημερίδα «Αχαΐκή Πολιτεία».
Το περιστατικό συνέβη στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Πατρών και ήδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις στη φοιτητική κοινότητα.
Μάλιστα γυναίκες – μέλη συλλογικότητας στο Πανεπιστήμιο ανάρτησαν πανό διαμαρτυρίας και… προειδοποίησης.
Άγνωστο παραμένει αν υπεβλήθη μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων ή αν ο νεαρός φοβούμενος τα χειρότερα και τυχόν νέες επιθέσεις (όπως συνήθως συμβαίνει) προτίμησε να μην κινήσει καμία διαδικασία.
























































