ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νεαρός επιβάτης συνελήφθη με την κατηγορία ότι χτύπησε οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΘ, στη διάρκεια δρομολογίου της γραμμής «34».
Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη (12/4) το απόγευμα, καθώς το λεωφορείο βρισκόταν στην οδό Μακρυγιάννη, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.
Όπως έγινε γνωστό, ο 19χρονος θέλησε να αποβιβαστεί από το όχημα, αλλά φαίνεται πως δεν είχε πατήσει το κουδούνι.
Διαμαρτυρόμενος, ζήτησε τον λόγο από τον 60χρονο οδηγό και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο, κατά το οποίο ο νεαρός άσκησε βία χτυπώντας τον στο πρόσωπο.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απλή σωματική βλάβη και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Ανάλογο περιστατικό βίας κατήγγειλε τα προηγούμενα 24ωρα ένας ακόμη οδηγός αστικού λεωφορείου, από παρέα πέντε νεαρών επιβατών, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.























































