ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συρία: Οι στρατιωτίνες των Κούρδων (YPJ) διαπραγματεύονται με τη Δαμασκό το μέλλον τους
Μπαμπάκ Ταγκβαΐ: Οι Ισραηλινοί έπληξαν Τούρκους πράκτορες της MİT και Τούρκους κομάντο κοντά στη Δαμασκό
Η Τουρκία ΔΕΝ τολμά να τα βάλει με το Ισραήλ και τρέμει τη συμμαχία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Ο Νίκος Δένδιας γκρεμίζει το κτίριο του Badminton στο πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή
Ο Τομ Μπάρακ, Αμερικανός Πρέσβης στην Τουρκία, σε δύσκολη θέση λόγω Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νεαρός επιβάτης συνελήφθη με την κατηγορία ότι χτύπησε οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΘ, στη διάρκεια δρομολογίου της γραμμής «34».
Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη (12/4) το απόγευμα, καθώς το λεωφορείο βρισκόταν στην οδό Μακρυγιάννη, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.
Όπως έγινε γνωστό, ο 19χρονος θέλησε να αποβιβαστεί από το όχημα, αλλά φαίνεται πως δεν είχε πατήσει το κουδούνι.
Διαμαρτυρόμενος, ζήτησε τον λόγο από τον 60χρονο οδηγό και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο, κατά το οποίο ο νεαρός άσκησε βία χτυπώντας τον στο πρόσωπο.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απλή σωματική βλάβη και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Ανάλογο περιστατικό βίας κατήγγειλε τα προηγούμενα 24ωρα ένας ακόμη οδηγός αστικού λεωφορείου, από παρέα πέντε νεαρών επιβατών, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.























































