ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας
Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Η Σαουδική Αραβία βομβάρδισε στόχους στο Ιράν
Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι εισαγγελείς ζήτησαν την επιβολή της θανατικής ποινής κατά του πλοιάρχου του νοτιο-κορεατικού οχηματαγωγού Sewol, που ναυάγησε τον Απρίλιο 2014.
Από το ναυτικό δυστύχημα παρασύρθηκαν στο θάνατο περισσότεροι από 300 άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους μαθητές σχολείου, που συμμετείχαν σε σχολική εκδρομή.
Ο πλοίαρχος Λι Ζουν Σεκ δικάζεται σε δικαστήριο του Γκουανγκζού κατηγορούμενος για «ανθρωποκτονία από εγκληματική αμέλεια». Κατά τη διάρκεια της δίκης του παραδέχθηκε ότι «του αξίζει» η θανατική ποινή, αλλά αρνήθηκε ότι θυσίασε τη ζωή των επιβατών για να σώσει τη δική του.























































