ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Νάντια Βαλαβάνη, ΣΥΡΙΖΑ, Τζιχαντιστές,


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Η Πολωνία ερευνά διασυνδέσεις Ρωσίας-Έπσταϊν: Ο Τουσκ δηλώνει ότι ήταν πιθανότατα κατάσκοπος της Μόσχας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο Twitter το βράδυ της Τρίτης από τους Κούρδους που βρίσκονται συγκεντρωμένοι στα σύνορα της Τουρκίας με την Κομπάνι, από την πλευρά της Τουρκίας.
Δείχνει τη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη, ακριβώς στα σύνορα της Τουρκίας, περιτριγυρισμένη από Κούρδους.
Να σημειώσουμε εδώ ότι η Νάντια Βαλαβάνη και προς τιμή της έχει σηκώσει ψηλά τον κουρδικό αγώνα την ώρα που το κόμμα της δείχνει να βρίσκεται σε αφασία σε ό,τι αφορά το κουρδικό και το μεσανατολικό γενικότερα.
Η Νάντια Βαλαβάνη, που προέρχεται από την αριστερά που έχει πατριωτικές ευαισθησίες, είναι ένα από τα λίγα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με γεωπολιτική αντίληψη και το αποδεικνύει εμπράκτως. Ωστόσο, δεν φτάνει μια Νάντια Βαλαβάνη για να σώζει συνεχώς την ανεπάρκεια του ΣΥΡΙΖΑ σε τόσο σοβαρά ζητήματα.























































