ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΚ, Αθήνα, Αττική, Γήπεδο ΑΕΚ, Δολοφονίες, Ελευσίνα, Μιχάλης Κατσουρής, Νέα Φιλαδέλφεια, Οπαδική Βία, Οπαδοί ΑΕΚ, Ποδόσφαιρο, Χούλιγκαν,


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στον ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα θα πουν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Μιχάλη Κατσουρή, η οικογένεια του, οι συγγενείς και οι φίλοι του καθώς και ο οργανισμός της ΑΕΚ.
Την Παρασκευή, 11 Αυγούστου στις 17.00 το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή, του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε στην καταδρομική επίθεση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Την Παρασκευή (11/8) στις 17.00 στον ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα θα πουν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Μιχάλη Κατσουρή, η οικογένεια του, οι συγγενείς και οι φίλοι του καθώς και ο οργανισμός της ΑΕΚ.
Στο μεταξύ, ο Δήμος Ελευσίνας, μετά τα θλιβερά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ανακοίνωσε ότι ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις μέχρι την κηδεία του 29χρονου Μιχάλη.























































