ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Τζο Μπάιντεν,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έκανε το Σάββατο 23/9 το επικαιροποιημένο εμβόλιο κατά της Covid-19, καθώς και το ετήσιο αντιγριπικό εμβόλιο, ανακοίνωσε ο γιατρός του.
«Ενόψει της περιόδου εμφάνισης κρυολογήματος και γρίπης, ο πρόεδρος παροτρύνει όλους τους Αμερικανούς να ακολουθήσουν το παράδειγμά του», ανέφερε ο αρχίατρος του Λευκού Οίκου, ο Κέβιν Ο’Κόνορ.
Ο 80χρονος Μπάιντεν είχε επίσης κάνει «πριν από αρκετές εβδομάδες» το νέο εμβόλιο κατά του αναπνευστικού συγκυτιακού ιού (RSV), ο οποίος ευθύνεται για λοιμώξεις που μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα επικίνδυνες για μωρά και ηλικιωμένους.
Οι υγειονομικές Αρχές των ΗΠΑ συνιστούν σε όλους τους Αμερικανούς άνω των 60 ετών να εμβολιαστούν κατά του RSV.
Την προηγούμενη εβδομάδα ενέκριναν εξάλλου μια επικαιροποιημένη έκδοση εμβολίων κατά της Covid-19 από τις εταιρίες Pfizer και Moderna, που στοχεύει τις παραλλαγές του κορωνοϊού που κυκλοφορούν στην παρούσα φάση.
Ο αριθμός των νοσηλειών που συνδέονται με την Covid-19 αυξάνεται τις τελευταίες εβδομάδες στις ΗΠΑ, αλλά η επιτυχία της νέας εκστρατείας εμβολιασμού είναι αβέβαιη, καθώς με την προηγούμενη ενισχυτική δόση είχε εμβολιαστεί μόλις το 17% του αμερικανικού πληθυσμού.























































