ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Υπόθεση Μαζωνάκη: Τραπεζικός λογαριασμός των γιατρών πολλών εκατομμυρίων στο εξωτερικό
Ο Αλ. Τσίπρας «ξεβράκωσε» τον Μητσοτάκη: «Αναβάθμισα συνειδητά τις σχέσεις της χώρας μας με τις ΗΠΑ» - Επί Τσίπρα (2018)
Φοιτητικό συλλαλητήριο για το κόστος σπουδών και τη στέγαση: «Κατασκηνώνουμε στο Σύνταγμα»
Νικόλας Φαραντούρης: Κίνδυνος να ναυαγήσει ο IMEC
Κλειστά τα σχολεία στην Γκράβα: Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα μέχρι νεοτέρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Στέφανος Κασσελάκης ακούγεται σύμφωνα με πολλές πηγές ότι θα αξιοποιήσει σε κεντρικό ρόλο τον Νίκο Παππά, ο οποίος μπορεί να ήταν αντίπαλός του στον πρώτο γύρο, αλλά στον δεύτερο εξαρχής στάθηκε στο πλευρό του και γνωρίζει καλά την ανθρωπογεωγραφία του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.
Ο Νίκος Παππάς διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους σοσιαλπατριώτες (τους προερχόμενους από το πάλαι ποτέ πατριωτικό ΠΑΣΟΚ).
Ο ίδιος επανειλημμένα μίλησε, στον πρώτο γύρο, ξεκάθαρα στο όνομα της πατριωτικής αριστεράς.
Υπέρ της πατριωτικής αριστεράς μίλησε κι ο Στέφανος Κασσελάκης.
Πληροφορίες και δημοσιεύματα στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι ο Νίκος Παππάς είναι πολύ πιθανό να προταθεί από τον πρόεδρο για τη νευραλγική θέση του γραμματέα, ωστόσο, αυτό δεν επιβεβαιώνεται από ασφαλείς πηγές και είναι πιθανό να δούμε άλλο πρόσωπο κλειδί σε αυτή τη θέση.
Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Κασσελάκης ανέβασε τον Νίκο Παππά την Κυριακή το βράδυ μαζί του στην εξέδρα που είχε στηθεί μπροστά από τα κεντρικά γραφεία της πλατείας Κουμουνδούρου προκειμένου να κάνει δηλώσεις.























































