ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Έφη Αχτσιόγλου, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος,


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την απόφασή της να μην αναλάβει οποιαδήποτε θέση τη δεδομένη στιγμή, γνωστοποίησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Έφη Αχτσιόγλου στον Στέφανο Κασσελάκη, κατά τη συνάντησή τους στη Βουλή, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη συνάντηση που διήρκεσε περίπου μισή ώρα και πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, ο Στέφανος Κασσελάκης πρότεινε στην κ. Αχτσιόγλου -να αναλάβει οποιαδήποτε θέση επιθυμεί.
Στην πρόταση του νεοεκλεγέντος προέδρου, η ηττημένη των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε αρνητικά, με τις πληφορορίες να αναφέρουν ότι του είπε πως ότι επί του παρόντος, επιθυμεί να παραμείνει απλή βουλευτής, καθώς δεν έχει την ενέργεια να αναλάβει κάποια άλλη θέση.
Είπε επιπλέον ότι πρόκειται για καθαρά προσωπική απόφαση που έχει να κάνει με τις δικές της δυνατότητες.
Η συνάντηση ανάμεσα στους δύο, σύμφωνα με πληροφορίες έγινε σε καλό κλίμα.
























































