ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
Τα σχέδια ανάπτυξης τουρκικών αντιαεροπορικών συστημάτων πίσω από την ισραηλινή επίθεση στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανάγκη διασφάλισης της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, υπογράμμισε μιλώντας ρ/σ «στο Κόκκινο» ο Γιώργος Καραμέρος.
«Αντί να στηρίξουμε ένα νέο άνθρωπο που μίλησε και αντισυστημικά, περιμένουμε να διάβασε το κεφάλαιο του Μαρξ;», σχολιάσε ο βουλευτής του κόμματος για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι το ποσοστό που πήρε η Έφη Αχτσιόγλου στέλνει «μήνυμα ότι χρειάζεται ισορροπία στο κόμμα».
«Είναι δυνατόν να λέμε ότι ο πρόεδρος είναι Τραμπ ή Πέπε Γκρίλο;
»Αν κάποιος έχει εμμονές, να το δει το πράγμα διαφορετικά», συνέχισε Γ. Καραμέρος.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θέλουμε είναι η πανστρατιά που είδα στο ίδρυμα Κακογιάννης, στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ανοιχτής Πόλης.
»Υπάρχουν οι προϋποθέσεις στην Αθήνα και την Αττική να κερδίσουν στο δεύτερο γύρο και ο Γιώργος Ιωακειμίδης και ο Κώστας Ζαχαριάδης», σημείωσε ο Γιώργος Καραμέρος.
























































