ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Δήμος Αθηναίων, Δήμος Αθήνας, Δημοσκοπήσεις, Εκλογές, Κώστας Μπακογιάννης, Τοπική Αυτοδιοίκηση,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Kontra δείχνει ότι ο Χάρης Δούκας διεκδικεί με αξιώσεις τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας απέναντι στον νυν δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη.
Στην πρόθεση ψήφου για την δεύτερη Κυριακή ο Χάρης Δούκας φαίνεται να έχει δημιουργήσει μια δυναμική που τον φέρνει μέχρι και στην πρώτη θέση.
Έτσι, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση προηγείται με 41,3%, έναντι 35,5% του Κώστα Μπακογιάννη.

Στην ερώτηση για το ποιος κέρδισε στο ντιμπέιτ που έγινε στην ΕΡΤ οι γνώμες του κοινού είναι μοιρασμένες, καθώς το 28,2% πιστεύει ότι νικητής ήταν ο Κώστας Μπακογιάννης, ενώ το 25,8% πιστεύει ότι κέρδισε ο Χάρης Δούκας.
























































