ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πυκνώνει το μυστήριο με την επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα, αφού όπως ανέφερε την Παρασκευή ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Σάιμον Ο’ Κόνορ, δεν έχει οριστεί η ημερομηνία της επιστροφής.
«Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις ελληνικές Αρχές και αυτήν τη στιγμή δεν μπορώ να σχολιάσω. Την ερχόμενη εβδομάδα ενδέχεται να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ο’ Κόνορ.
Χθες ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Τζέρι Ράις, είχε δηλώσει πως η επιστροφή των εκπροσώπων των δανειστών στην Ελλάδα, εξαρτάται από τις προτάσεις που θα κάνει η ελληνική κυβέρνηση.
“Το θέμα εξαρτάται από την παρουσίαση ενός πλήρους πακέτου προτάσεων πολιτικής, το οποίο αναμένεται από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης” είχε δηλώσει συγκεκριμένα ο εκπρόωσπος του ΔΝΤ.
Από την κυβέρνηση πάντως αναφέρουν πως δεν υπάρχει καμία εμπλοκή με την Τρόικα, τονίζοντας ότι θα επιστρέψει στην Αθήνα το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.























































