ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην Κηφισιά, το απόγευμα της Πέμπτης 2/11.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν τις 18.00, ένας άνδρας μαχαίρωσε υπάλληλο καταστήματος στο κέντρο της Κηφισιάς.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό» και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρει σοβαρά τραύματα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν είναι κρίσιμη.
Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο προχώρησαν σε μια προσαγωγή.
Ο δράστης ηλικίας 24 ετών φέρεται να είναι τοξικομανής εισέβαλε στο κατάστημα εστίασης, κατευθύνθηκε προς τον υπάλληλο ηλικίας 21 ετών και ισχυριζόταν ότι του χρωστάει λεφτά.
Στη συνέχεια άρχισε να τον χτυπάει με το αιχημηρό αντικείμενο, μάλλον με μπαλτά, στα χέρια και στα πόδια.
Οι θαμώνες έβαλαν αμέσως τις φωνές ενώ ο δράστης κατάφερε να διαφύγει, ωστόσο λίγα μέτρα πιο κάτω τον ακινητοποίησαν τόσο ο ιδιοκτήτης του καταστήματος όσο και περαστικοί.
Θύτης και θύμα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φέρεται να είχαν προσωπικές οικονομικές διαφορές και πιθανότατα αυτό ήταν και το κίνητρο της επίθεσης.























































