Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τουριστικό πλοίο βυθίζεται στην Κίσσαμο (φωτογραφία)

Τουριστικό πλοίο βυθίζεται στην Κίσσαμο (φωτογραφία)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίσσαμος, Κρήτη,

Ένα επιβατηγό – τουριστικό πλοίο που είναι δεμένο στο λιμάνι στην Κίσσαμο, ξαφνικά το πρωί άρχισε να “μπάζει” νερά και να βυθίζεται, παίρνοντας απότομα κλίση.

Το ΕΓ/ΤΡ “Gramvousa Bay”, όπως βλέπετε και στην φωτό, βρίσκεται σε διαδικασία βύθισης, ενώ άμεσα ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο και ειδοποίηθηκαν δύτες να δουν τι ακριβώς συμβαίνει και να εξακριβώσουν πως “μπάζει” νερά το σκάφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, προηγήθηκε προσπάθεια λειτουργίας της μηχανής του πλοίου και ξαφνικά ακούστηκε ένας ισχυρός θόρυβος, ενώ στην συνέχεια το πλοίο άρχισε να βυθίζεται.

Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο σκάφος δεν ανήκει στην κοινοπραξία Gramvousa Balos Cruises η οποία εδώ και χρόνια εκτελεί δρομολόγια και ημερήσιες κρουαζιέρες στην περιοχή.

kisamos

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford

Συνελήφθη Πολωνός για κατασκοπεία στη Σούδα – Φωτογράφιζε πλοία και εγκαταστάσεις

Ο Νίκος Δένδιας επιθεώρησε τους Patriot στην Κρήτη

Ο Νίκος Δένδιας για την επίσκεψη Μακρόν και το δόγμα «Ελλάς, Γαλλία, συμμαχία»: «Ήταν μια ευτυχής ημέρα»

Ο Νίκος Δένδιας διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που ήθελαν μη επανδρωμένα αεροχήματα να έχουν κατεύθυνση από τον Λίβανο προς την Κρήτη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr