Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για ομάδα Αχτσιόγλου: Διάσπαση «χωρίς ουσιαστική διαφωνία»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για ομάδα Αχτσιόγλου: Διάσπαση «χωρίς ουσιαστική διαφωνία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Είναι δύσκολο ν’ απαντήσει κανείς στην πρώτη διάσπαση στην Ιστορία της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου που γίνεται εκτός πολιτικών οργάνων, εκτός κομματικών διαδικασιών, χωρίς πολιτικό επίδικο και χωρίς ουσιαστική διαφωνία», επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ως πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησης εννέα βουλευτών.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ακόμη: «Καθώς φαίνεται, η μόνη “διαφωνία” όσων εγκατέλειψαν σήμερα το κόμμα με το οποίο εξελέγησαν με λίστα τον Ιούνιο του 2023, είναι το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου και η άρνησή τους να αποδεχθούν τη δημοκρατική ετυμηγορία των δεκάδων χιλιάδων μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

»Παραμένει αναπάντητο το ερώτημα ποιοι είναι οι λόγοι και οι επιδιώξεις που οδήγησαν στην περιφρόνηση από πλευράς τους της λαϊκής εντολής.

»Η Ιστορία θα κρίνει.

»Οι αριστεροί και προοδευτικοί πολίτες επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να είναι η Αξιωματική Αντιπολίτευση στη Βουλή, η ισχυρή φωνή στην κοινωνία, στις μάχες που δίνονται για την ανατροπή των δεξιών και αντιλαϊκών πολιτικών της κυβέρνησης ΝΔ-Μητσοτάκη.

»Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πιο κοντά στην κοινωνία, πιο ενωμένος, πιο δυνατός, με την παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα θα εκφράσει και πάλι την μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας, σε πείσμα όσων απεργάζονται χρόνια τώρα ένα ελεγχόμενο δικομματισμό με ή χωρίς δεκανίκια».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Στη Βουλή το ζήτημα της «Φωνής της Ελλάδας» με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων είναι γαλάζιο και με υπογραφή Κυριάκος Μητσοτάκης

Συνάντηση ΥΠΑΜ Κύπρου με τη Νίνα Κασιμάτη: Στο επίκεντρο ο αμυντικός συντονισμός Αθήνας-Λευκωσίας

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 25,5% η ΝΔ – Στο 22%+10% ο Τσίπρας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...