Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρήτη: Ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ κρατώντας πλάστη σαν ρόπαλο έτρεψε σε φυγή ληστή με ματσέτα

Κρήτη: Ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ κρατώντας πλάστη σαν ρόπαλο έτρεψε σε φυγή ληστή με ματσέτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ηράκλειο, Κρήτη, Ληστεία,

Με πλάστη, που είχε δίπλα της, κατάφερε να αποτρέψει επίδοξο ληστή μια 67χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος ψιλικών, η οποία τα ξημερώματα της Τετάρτης δέχθηκε επίθεση από άγνωστο.

Ο άντρας, τον οποίο αναζητούν οι Aρχές, μπήκε μέσα στο κατάστημά της στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης επί της λεωφόρου Καλοκαιρινού και κρατώντας στα χέρια του μεγάλο αιχμηρό αντικείμενο (τύπου ματσέτα) προσπάθησε να της αποσπάσει τα χρήματα από το ταμείο.

Η ίδια, όπως αποτύπωσε και η κάμερα από το κλειστό κύκλωμα εντός του καταστήματος, έπιασε τον πλάστη, χτύπησε στο χέρι τον άνδρα και φωνάζοντας άρχισε να τον κυνηγάει.

Ο δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο με μηχανή.

Η 67χρονη που, σύμφωνα με τον σύζυγό της, Ρούσσο Ιερεμία, εργάζεται επί 20 χρόνια νυχτερινή βάρδια στο κατάστημα, έχει χρειαστεί στο παρελθόν με τον ίδιο πλάστη, που έχει κρεμασμένο δίπλα στο ταμείο, να αποτρέψει και άλλες επιθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

Νέα Πέραμος: Απήγαγαν και σκότωσαν 27χρονο άνδρα – Βρέθηκε σε ρέμα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr