ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρά την ένταση που επικράτησε στις ομιλίες Κασσελάκη–Γεροβασίλη και τη σύγκρουση των δύο υποψηφίων για την προεδρία, εκλογές δεν θα διεξαχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.
Η πρόταση Φάμελλου-Παππά και άλλων πέρασε δια ανατάσεως χειρός από το συνέδριο και συνεπώς δεν προχωράει η διαδικασία.
Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε «οι μάσκες έπεσαν, δεν γίνονται εκλογές, προχωράμε».
«Παιδιά αρκετά, έπεσαν οι μάσκες. Δεν πάμε σε εκλογές, πάμε μπροστά» τόνισε πριν από λίγο ο Στέφανος Κασσελάκης.
Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γεωργία Λουτσοπούλου, έληξε το θέμα για την εκλογή προέδρου καθώς όπως είπε, «κέρδισε» ο Σωκράτης Φάμελλος και επικράτησε η πρότασή του να μην γίνουν εκλογές νέου προέδρου ώστε να μην υπάρξει βαθύτερη εσωστρέφεια στο κόμμα.
Η πρόταση εγκρίθηκε δια ανατάσεως της χειρός.
























































