ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκτροχιασμός Τρένου, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Μαρία Καρυστιανού, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ, Τέμπη,


















































Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ικανοποίηση του για τη σημερινή απόφαση της επιτροπής αναφορών PETI του ευρωκοινοβουλίου μετά την ακρόαση της Μαρίας Καρυστιανού, να παραμείνει ανοικτή η υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:
«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης που ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις που συνδέονται με το έγκλημα στα Τέμπη εξέφρασε στους συνεργάτες του την ικανοποίησή και την ανακούφιση του για την σημερινή ομόφωνη απόφαση της επιτροπής #PETI.
»Σύμφωνα με την εν λόγω απόφαση η αναφορά για το έγκλημα των Τεμπών θα απασχολήσει και τις αρμόδιες επιτροπές του ευρωκοινοβουλίου, την TRAN και την LIBE.
»Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στους συνεργάτες του οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν δικαίωση και θα τη βρουν, δυστυχώς όμως μακριά από τη χώρα τους».
Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Αρβανίτης αναφέρει:
«Μεγάλη νίκη. Άλλο ένα βήμα προς την δικαίωση! Η επιτροπή PETI ομόφωνα αποφάσισε η αναφορά για το έγκλημα των Tεμπών να παραπεμφθεί στις αρμόδιες επιτροπές του ευρωκοινοβουλίου».
























































