ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Σε δηλώσεις του στο πρακτορείο Reuters o υπουργός Οικονομικών επιβεβαίωσε τη νέα μνημονιακή συμφωνία, με εποπτεία από τους δανειστές και παραμονή του ΔΝΤ” τονίζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, ο Γκίκας Χαρδούβελης διέψευσε έτσι τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς “περί δήθεν εξόδου από το μνημόνιο, που προσφέρονται μόνο για φτηνή προεκλογική προπαγάνδα”.
“Βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε μια στρατηγική υποτέλειας, που δεν δίνει λύση στο ζήτημα της βιωσιμότητας του χρέους, ενώ ταυτόχρονα στραγγαλίζει την κοινωνία και την οικονομία με δυσβάσταχτους φόρους, απολύσεις και ισοπέδωση των δημόσιων αγαθών. Η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να υπογράψει νέα μνημονιακή συμφωνία με τους δανειστές. Ο ελληνικός λαός δεν τους δίνει αυτό το δικαίωμα” καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
























































