ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Μουρούτης, Ευρωεκλογές 2024, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,


















































«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο - Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα
Μετωπική σύγκρουση Ιταλίας-Ισπανίας για την αναστολή της Σένγκεν - Σκληρές δηλώσεις και απειλές
Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
Θολό το τοπίο για την υγεία του Μοτζταμπά Χαμενεΐ: Πληροφορίες για κρίσιμη κατάσταση και απομόνωση στη Τεχεράνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με μία διαρροή που προκαλεί αίσθηση επέλεξε ο Αντώνης Σαμαράς να τοποθετηθεί λίγες ώρες πριν το 15ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, αδειάζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Αφορμή στάθηκε η υποψηφιότητα του Γιώργου Μουρούτη για τις ευρωεκλογές, ένα πρόσωπο που ήταν στους στενούς συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού.
Ο Γιώργος Μουρούτης που θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές του Ιουνίου, είχε διατελέσει διευθυντής του γραφείου Τύπου του κ. Σαμαρά ως πρωθυπουργού και προηγουμένως διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ.
Κύκλοι του Άντωνη Σαμαρά έλεγαν με νόημα ότι «η υποψηφιότητα Μουρούτη δεν έχει σχέση με εμάς, ούτε και τη στήριξή μας».
Με αυτόν τον τρόπο ο πρώην πρωθυπουργός εκφράζει ανοιχτά τη διαφωνία του με την υποψηφιότητα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και επιβεβαιώνει ότι οι σχέσεις του με τον πρόεδρο της ΝΔ βρίσκονται σε οριακό σημείο.
























































