ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από πρόθεση μπήκε η φωτιά στο εργοστάσιο Γιαννίτση στη Λαμία όπου παρασκευάζονταν τα σχολικά γεύματα από τα οποία δηλητηριάστηκαν δεκάδες μαθητές, σύμφωνα με αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Lamia Report, η έκθεση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος που ερευνά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου, στο εργοστάσιο «Γιαννίτσης», αναφέρεται σε εμπρησμό.
Οι αξιωματικοί της ΔΑΕΕ έκριναν ότι η φωτιά μπήκε από πρόθεση και έχει ήδη ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας για τα στοιχεία της έρευνας που συνεχίζεται.
Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση έχει παρέμβει και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητώντας να ερευνηθεί αν συνδέεται το γεγονός με τα χαλασμένα γεύματα και τον επικείμενο έλεγχο από τον ΕΦΕΤ ο οποίος είχε προγραμματιστεί την επομένη της καταστροφής του εργοστασίου.























































