ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για CIA - Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, Δημοσιογράφοι, Εφημερίδα Wall Street Journal, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κατασκοπεία, Ρωσία,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Νέα Στρατηγική Πολέμου του Ισραήλ: Προληπτική Άμυνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Έβαν Γκέρσκοβιτς κρίθηκε ένοχος για κατασκοπεία από ρωσικό δικαστήριο και καταδικάστηκε σε 16 χρόνια φυλάκιση σε σωφρονιστικό κατάστημα υψίστης ασφαλείας.
Σύμφωνα με το BBC, ο δημοσιογράφος της Wall Street Journal (WSJ) συνελήφθη για πρώτη φορά τον περασμένο Μάρτιο, ενώ βρισκόταν σε ταξίδι για ρεπορτάζ στην πόλη Εκατερίνμπουργκ, περίπου 1.600 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας, από τις υπηρεσίες ασφαλείας.
Οι εισαγγελείς τον κατηγόρησαν ότι εργαζόταν για την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA), κατηγορίες που ο Γκέρσκοβιτς, η WSJ και οι ΗΠΑ αρνούνται έντονα.
Πρόκειται για την πρώτη καταδίκη Αμερικανού δημοσιογράφου για κατασκοπεία στη Ρωσία από τότε που έληξε ο Ψυχρός Πόλεμος πριν από 30 και πλέον χρόνια.























































