ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφημερίδα New York Times, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κίνα, Πυρηνικά Όπλα, Τζο Μπάιντεν,


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ενέκρινε τον Μάρτιο άκρως απόρρητο σχέδιο πυρηνικής αποτροπής, το οποίο για πρώτη φορά αναδιατάσσει τη στρατηγική της Ουάσιγκτον και επικεντρώνεται στην επέκταση του πυρηνικού οπλοστασίου της Κίνας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times που είδε το «φως» την Τρίτη 20/8.
Ο Λευκός Οίκος ουδέποτε ανακοίνωσε ότι ο Μπάιντεν ενέκρινε την αναθεωρημένη στρατηγική πυρηνικής αποτροπής, υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα.
Αποχαρακτηρισμένη ειδοποίηση αναμένεται να διαβιβαστεί στο Κογκρέσο των ΗΠΑ προτού ο Μπάιντεν αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο.
Πρόσφατα επετράπη σε δύο κορυφαίους αξιωματούχους της κυβέρνησης να αναφερθούν σε αναθεώρηση της στρατηγικής, η οποία επικαιροποιείται κάθε τέσσερα χρόνια, αναφέρουν οι New York Times.
Ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε μέχρι στιγμής σε αίτημα του πρακτορείου ειδήσεων Reuters να σχολιάσει το δημοσίευμα.























































