ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσκοπήσεις, Κίνημα Αλλαγής, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Μάικλ Ρούμπιν: Είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ομοφυλόφιλος;
Ανάλυση Jerusalem Post: Το ανυπόστατο ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Δυτ. Λιβύης απειλεί τη ναυσιπλοΐα του Ισραήλ στη Μεσόγειο
Πτήση 14 του Starship: UFO (ΑΤΙΑ) ή εξωγήινο μητρικό σκάφος; (βίντεο)
Λόγω έλλειψης στρατιωτών, η Ουκρανία χτίζει έναν «Στρατό Ρομπότ»
Τι έκανε ο Νετανιάχου στα Εμιράτα - Επίσημες ανακοινώσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρωτιά της ΝΔ που παραμένει όμως καθηλωμένη στο 25%, δεύτερη θέση για το ΠΑΣΟΚ χωρίς να καταγράφει κέρδη μετά την επανεκλογή Ανδρουλάκη, και υποχώρηση σε ιστορικά χαμηλά για τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι πλέον πέμπτο κόμμα, καταγράφει δημοσκόπηση της Interview για την ιστοσελίδα politic.gr.
Στην ερώτηση «αν είχαμε εκλογές την ερχόμενη Κυριακή ποιο κόμμα θα ψηφίζατε» οι ψηφοφόροι απαντούν:
– ΝΔ 25%
– ΠΑΣΟΚ 13,1%
– ΚΚΕ 8%
– Ελληνική Λύση 7,1%
– ΣΥΡΙΖΑ 6,6%
– Φωνή Λογικής 6%
– ΝΙΚΗ 4,4%
– Πλεύση Ελευθερίας 3,8%
– Μέρα 25 3,5%
– Νέα Αριστερά 3%.
– Αδιευκρίνιστη ψήφος 19,5%.
Υπενθυμίζεται πως πριν ένα χρόνο την ίδια περίοδο, η ΝΔ βρισκόταν στο 31,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 13% και το ΠΑΣΟΚ στο 12,5%.
Στην καταλληλότητα πρωθυπουργού ο «Κανένας» (47%) είναι πρώτος με μεγάλη διαφορά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη (38%), αλλά και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη (15%).
Εν αναμονή της διεξαγωγής του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, της περαιτέρω διάσπασης του κόμματος και του «plan B» για τη δημιουργία δικό του φορέα από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη, ο έκπτωτος πρόεδρος συνεχίζει να εμφανίζεται ως επικρατέστερος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, στο σύνολο της κοινής γνώμης, ο Στ. Κασσελάκης προηγείται με 31,4%, ακολουθεί ο «Κανένας» με 21,9%, ενώ τρίτος είναι ο Σ. Φάμελλος με 21,2%.
Ακολουθεί με σχεδόν δέκα μονάδες απόσταση ο Π. Πολάκης με 12,1%.
Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν και αυτοί Στ. Κασσελάκη (47,2%) για πρόεδρο του κόμματος, και ακολουθεί ο Σ. Φάμελλος με διπλάσια προς τα κάτω διαφορά (22,9%) και ο Π. Πολάκης με 11,9%.
























































