ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίνα Κασιμάτη, Προοδευτική Συμμαχία, Σοσιαλιστές, Συμβούλιο της Ευρώπης, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατά τη διάρκεια των εργασιών της χειμερινής Ολομέλειας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, που πραγματοποιείται στο Στρασβούργο από τις 27 έως τις 31 Ιανουαρίου, με διακεκριμένο ομιλητή τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, η Νίνα Κασιμάτη εξελέγη ομόφωνα Αντιπρόεδρος της Ενωμένης Ευρωπαϊκής Αριστεράς.
Η Βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, ως ένα από τα παλαιότερα μέλη της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση και εκπρόσωπος της Unified European Left, έχει επιδείξει ενεργό δράση και έχει αναπτύξει σημαντικές συμμαχίες στους θεσμούς του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Οι προσπάθειές της επικεντρώνονται στην υπεράσπιση και προώθηση εθνικών και διεθνών δικαίων, ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δημοκρατίας και κράτους δικαίου από κράτη που λειτουργούν ως διεθνείς παραβάτες, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη γεωπολιτική συγκυρία.

























































